Montreálba költözés kiskátéja

Elöljáróban csak annyit szeretnék elmondani, hogy ennek a posztnak az adta az alapját, hogy az elmúlt 2 hónapban többen is megkerestek azzal a szándékkal, hogy Montreálba szeretnének költözni hosszabb-rövidebb időre. Mivel nehezen lehet bármiféle információt beszerezni az itteni életről, ezért nagyon örülnének, ha próbálnék nekik a felmerülő kérdéseikre választ adni.

Emlékszem, 3 évvel ezelőtt én is ugyanebben a cipőben jártam, gondoltam, lehet aktuális lenne egy olyan poszt, amiben összegyűjtöm ezeket a kérdéseket – és igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint megválaszolni. Ha esetleg olvassa valaki “Montreal-expert” az oldalt, hátha ki is egészíti a gondolataimat. 🙂
Nagyon sokat segítene vele nekem és a többi érdeklődőnek is!!

Szeretném hangsúlyozni, hogy én csak azokat a dolgokat tudom megosztani, elmesélni, amiket mi tapasztaltunk az elmúlt 2,5 év alatt…

A kérdéseket és a válaszokat az alábbi címen találhatod:

http://martee.hu/blog/montrealba-koltozes-kiskateja/

5 thoughts on “Montreálba költözés kiskátéja

  1. Hát ez szuper. Örülök a blognak, mi most készülünk, munka miatt köktözünk nyáron. Végig fogom olvasni az egész blogot.:)

      1. Szia. Na végigolvastam, közben a cuccaink már Trois-Rivieresben,mi két hét múlva megyünk. Esetleg emailben felvehetem veled a kapcsolatot? Köszi szépen. P.

  2. Szia,
    szuper a blog, már az egészet végigolvastam. 🙂
    Esetleg lehetne néhány kérdésem privátban, ha lenne néhány szabad perced?
    Köszönöm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *